Google Ads

Google Analytics graf
Google Ads

Google Ads

Google Ads er et særdeles fleksibelt værktøj til at placere din virksomhed, produkter eller ydelser lige i synsfeltet på den, der specifikt søger efter det, du sælger. Når du søger efter et produkt eller en serviceydelse på Google, er de fire øverste resultater altid betalte annoncer. Ved at bruge Google Ads rammer du de købsmotiverede brugere, hvilket er yderst effektivt.

Med Ads betaler du pr. klik og hver gang en bruger vælger at klikke på din tekstannonce, betales der et beløb. Du vælger selv et månedligt beløb, som dine annoncer må trække, så du ikke risikerer en meget høj regning.

Ring eller skriv til os hvis du ønsker at vide, hvordan Google Ads kan hjælpe din virksomhed.

Ny Google Ads konto

Vi opsætter en ny struktureret konto til dig med sporingskode, kampagner, annoncer og budgetter efter Googles best practice.

Optimering af nuværende konto

Har du en Ads konto, bygger vi videre på dine kampagner og optimerer dem løbende, så du altid får fuldt udbytte af din indsats.

Opsætning af nye kampagner

Vi bygger nye Ads kampagner med stor grundighed og faglig erfaring. Vi sørger for at din Google Ads konto er segmenteret korrekt.

Konverteringssporing

Vi opsætter en konverteringssporing for at måle resultaterne af vores arbejde, så vi kan afgøre, hvad der skal til før  kampagnen er en succes.

Løbende overvågning

Vi kontrollerer grundigt og omhyggeligt at dine kampagner kører effektivt, og at budgetterne vi sammen har lagt overholdes.

Rapportering

Vi rapporterer hver måned, så du altid har fuld gennemskuelighed i vores arbejdsprocesser og hvilke resultater, vi har opnået for dig. 

Vi vil med glæde møde dig, og lære alt om din virksomhed

Ring eller skriv til os

Vil du skabe vækst?

Vi kan gøre det sammen

Google Analytics graf

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside